Mark
 
           Winter 

Missie en Visie 

Het is mijn doel is om zoveel mogelijk mensen en organisaties bewust te maken van de mogelijkheden die er zijn om balans te creëren en hoe die balans te behouden. Hierbij ga ik uit van het spanningsveld tussen BEWEGEN, VOEDING en RUST. Deze ‘driehoek’ pas ik voortdurend aan door monitoring en beïnvloeding. 

 Kernwaarden die mij helpen om daarin succesvol te zijn:

*   Zekerheid en kundigheid

*   Respect en loyaliteit

*   Harmonie, integriteit en vertrouwen

*   Compassie, nederigheid en dankbaarheid

*   Doelgerichtheid

*   Zaaien en oogsten

Iedereen waarmee ik werk en/of begeleid wil ik van deze waarden bewust maken. Het huidige tijdgewricht is er een van ‘meer’, van ‘doorgaan’ en ‘altijd verder’, waardoor we niet alleen verwijderd raken van onze eigen natuur maar uiteindelijk ook niet meer begrijpen waarom ons lichaam reageert zoals het reageert. Sporten, trainen, in welke vorm dan ook, is tevens een moment van reflectie, van volledige focus op jezelf in het hier en nu. Je leert werken met je krachten én met je zwaktes. Als je die eenmaal ervaart merk je dat er zoveel meer mogelijk is!